Over Ons

JCI Emmen ’t Suydenvelt, ook wel Junior Kamer Emmen ’t Suydenvelt, is een netwerkorganisatie van en voor jonge, actieve, enthousiaste en ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar uit verschillende branches, beroepsgroepen en functies.
 
Sinds de oprichting in 1972 maakt JCI Emmen ’t Suydenvelt onderdeel uit van Junior Chamber International. Wij richten ons vooral op de regio Emmen / Zuid-Oost Drenthe, waar we in (in)formele sfeer bijeenkomsten hebben, trainingen volgen en interessante bedrijven bezoeken. Wij zetten ons in om van elkaar te leren en om samen activiteiten, evenementen en projecten te organiseren en realiseren. De Emmer Haringparty is op dit moment een voorbeeld van een groot evenementen die wij neerzetten. In 2017 hebben wij voor het eerst een CvA (College van Afgevaardigden) georganiseerd in Wildlands Emmen met als naam: "Gelukkig in Emmen". Een uniek meerdaags evenement voor alle junior kamer leden van heel Nederland. Met een opkomst van meer dan 350 personen een unieke mijlpaal in ons bestaan.

We hebben als leden allemaal één ding gemeen, we willen ons persoonlijk verder ontwikkelen in een informele, laagdrempelige en gezellige omgeving en maatschappelijk ons steentje bijdragen door (regionale) goede doelen te ondersteunen. Daarnaast kan er deelgenomen worden aan activiteiten van andere kamers, landelijke vergaderingen bijwonen en internationale congressen worden bezocht.

De organisatie bestaat uit een jaarlijks wisselend bestuur en diverse, eveneens jaarlijks wisselende, commissies.  Verder zijn in de loop der jaren verschillende tradities opgebouwd die ieder jaar door het jaar heen terugkomen, zoals paaseieren zoeken, klootschieten, running diner en een afsluitend Gala feest.

Wij staat open voor iedereen die jong en ondernemend is, waarbij wordt gestreefd naar een brede vertegenwoordiging uit alle beroepsgroepen. Heb je belangstelling voor JCI Emmen en wil je aansluiten? Neem dan gerust contact via info@jciemmen.nl
 

 
 
 
 
 

Wat is er te doen?