Nieuws!

Opbrengst Haringparty € 10.000

20 Jul 2014 om 00:00, €10.000 voor Haringparty Emmen

JCI Emmen ’t Suydenvelt heeft vrijdag 20 juni voor de vierde keer de Emmer Haringparty gehouden. Op een prachtige locatie in het Dierenpark Emmen werd het eerste vaatje haring geveild voor maar liefst 3000 euro.

De inzet van de druk bezochte haringparty was de verkoop van het eerste vaatje en een verloting ten bate van enkele goede doelen. Dit jaar is door de organisatie gekozen voor twee goede doelen: de afdeling geriatrie van het Scheper Ziekenhuis, waar ouderen straks gebruik kunnen maken van een fietslabyrint ten behoeve van de mobiliteit, en ’t Griendtsveenpark, die de bijdrage goed kan gebruiken voor de renovatie van het hoofdgebouw. Het eerste vaatje haring leverde door goed werk van veilingmeester notaris Jos Kral maar liefst 3.000 euro op door een bod van Wim Beekman van FC Emmen en Richard de Groot van De Groot Installatiegroep.

Verloting

Daarnaast is er geld binnengekomen via een verloting met beschikbaar gestelde prijzen waaronder een maatpak van Albert Herenmode in Emmen, zomerpassen voor Dierenpark Emmen, VIP kaarten van de Rabobank Gouden Pijl, een oldtimer voor een dag van B.M. Misker Classics en gratis reclame op vijf abri’s via Clear Channel Hillenaar. Er kan gesproken worden van een geslaagd evenement waarbij de goede doelen een mooi bedrag tegemoet kunnen zien.


 
 
 
 

Wat is er te doen?