Nieuws!

Opbrengst Emmer Haringparty

19 Jun 2016 om 23:00, Leergeld Emmen

OPBRENGST EMMER HARINGPARTY CADEAU AAN CEES BIJL
Veiling vaatje haring voor Stichting Leergeld Emmen

P E R S B E R I C H T
Emmen, 20 juni 2016

De opbrengst van de Emmer Haringparty gaat dit jaar, als cadeau aan Cees Bijl, naar Stichting Leergeld Emmen.

Veiling vaatje haring voor een goed doel
Op vrijdag 24 juni organiseert JCI Emmen ’t Suydenvelt alweer voor de zesde keer de Emmer Haringparty. De opbrengst van de haringparty gaat traditiegetrouw naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Leergeld Emmen en daarmee een symbolisch cadeau aan vertrekkend burgemeester Cees Bijl.

Afscheidscadeau burgervader Cees Bijl
Vrijdag 17 juni nam Cees Bijl in het nieuwe Atlas Theater afscheid als burgemeester van Emmen. Daarbij gaf Cees Bijl zelf aan dat wanneer men er aan dacht een cadeau te geven, hij een bijdrage aan Stichting Leergeld Emmen zeer op prijs stelt. Cees Bijl draagt de Stichting een warm hart toe. Hij is in totaal 15 jaar burgervader geweest van Emmen en steunde de afgelopen 10 jaar stichting Leergeld als lid Comité van Aanbeveling.

Haring happen tussen ijsberen en pinguïns
Dit jaar vindt de Emmer Haringparty opnieuw op een bijzondere locatie plaats. Vanaf 17.00 uur wordt u verwelkomt bij het verblijf van de ijsberen en pinguïns in Nortica, Wildlands Adventure Zoo Emmen. Op deze van zich zelf al prachtige locatie wordt gezorgd voor een passende ambiance met dito hapjes en drankjes.

Een succesvol netwerk evenement
Voorgaande jaren is de lokale haringparty erg succesvol gebleken. Ondernemers hebben laten blijken dat de Emmer Haringparty hoog gewaardeerd wordt als zakelijk netwerk evenement, maar evenzeer als een goede gelegenheid om met vrienden en bekenden bij te praten onder het genot van verse haring, hapjes en een drankje.
Toegangskaarten voor het evenement kosten 50 euro en zijn te bestellen via de website www.emmerharingparty.nl.


 
 
 
 

Wat is er te doen?