Over Ons

JCI Emmen ’t Suydenvelt, ook wel Junior Kamer Emmen ’t Suydenvelt, is een netwerkorganisatie van en voor jonge, actieve, enthousiaste en ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar uit verschillende branches, beroepsgroepen en functies.
 
Sinds de oprichting in 1972 maakt JCI Emmen ’t Suydenvelt onderdeel uit van Junior Chamber International. Wij richten ons vooral op de regio Emmen / Zuid-Oost Drenthe, waar we in (in)formele sfeer bijeenkomsten hebben, trainingen volgen en interessante bedrijven bezoeken. Wij zetten ons in om van elkaar te leren en om samen activiteiten, evenementen en projecten te organiseren en realiseren. Het Oktoberfest Emmen en de Emmer Haringparty zijn op dit moment voorbeelden van grote evenementen die wij neerzetten.

We hebben als leden allemaal één ding gemeen, we willen ons persoonlijk verder ontwikkelen in een informele, laagdrempelige en gezellige omgeving en maatschappelijk ons steentje bijdragen door (regionale) goede doelen te ondersteunen. Daarnaast kan er deelgenomen worden aan activiteiten van andere kamers, landelijke vergaderingen bijwonen en internationale congressen worden bezocht.

De organisatie bestaat uit een jaarlijks wisselend bestuur en diverse, eveneens jaarlijks wisselende, commissies. Aan ieder bestuursjaar is bij ons traditiegetrouw een motto, spreuk of leus gekoppeld. Het bestuur 2013 wil met het motto “Zij die samen werken, werken nooit alleen!” het belang van samen werken en samenwerken nog eens benadrukken. Je inzetten om samen met anderen doelen te bereiken, maar ook om bij te dragen aan het gezamenlijke resultaat. Verder zijn in de loop der jaren verschillende tradities opgebouwd die ieder jaar door het jaar heen terugkomen.

Wij staat open voor iedereen die jong en ondernemend is, waarbij wordt gestreefd naar een brede vertegenwoordiging uit alle beroepsgroepen. Heb je belangstelling voor de JCI neem dan gerust contact via info@jciemmen.nl

 
 
 
 
 

Wat is er te doen?